Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilaix Moriba (FC Barcelona) a ales să joace pentru naţionala statului Guineea

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Jucătorul spaniol de 18 ani Ilaix Moriba (FC Barcelona) a ales să joace pentru naţionala statului Guineea, potrivit news.ro.

Potrivit As, Moriba a ales să evolueze pentru naţionala ţării în care s-a născut, după ce a evoluat la echipele de juniori ale Spaniei.

Născut la Conakry, cu mamă din Guineea şi tată din Liberia, tânărul fotbalist a fost format la Barcelona şi va debuta la prima reprezentativă în meciul cu Guineea Bissau, de la 1 septembrie.

Moriba are probleme la club, care a decis să-l cedeze unei alte formaţii, pentru că a refuzat prelungirea contractului. Jucătorul nu a fost mulţumit de salariul care i s-a oferit şi, cel mai probabil, va merge la RB Leipzig, într-un transfer de 15 milioane de euro, potrivit marca.com.

"Dacă nu îşi schimbă poziţia, nu are viitor la club. Este foarte important ca acest mesaj să ajungă la toţi tinerii din club, în acest moment dificil pentru Barcelona. Trebuie să realizeze că banii nu sunt totul şi trebuie să fie încântaţi să joace la FC Barcelona", a declarat un oficial al catalanilor, Rafa Yuste.

Sezonul trecut, Moriba a jucat 18 meciuri pentru Barca, în toate competiţiile, dar în noua ediţie, antrenorul Ronald Koeman nu s-a mai bazat pe el.

"Banii nu pot fi lucrul cel mai important pentru un tânăr de 18 ani", a spus Koeman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.