Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: '50% din bugetul public, destinat achizițiilor publice, va fi redirecționat strict către IMM-uri'

Facebook
Ilan Laufer

Candidatul la Primăria Capitalei Ilan Laufer vorbește într-o postare pe pagina sa de Facebook despre atenția pe care vrea s-o acorde firmelor. Laufer promite că 50% din bugetul destinat achizițiilor va fi destinat sprijinirii IMM-urilor.

„În mandatul meu de Primar General al Capitalei 50% din bugetul public, destinat achizițiilor publice, va fi redirecționat strict către IMM-urile românești.

Traversăm o perioadă neagră pentru IMM-urile din România! Vorbesc aici despre cele 99,7% de companii din economie care angajau, în 2019, 65% dintre salariați, firme care au fost falimentate sau aduse în prag de faliment de incompetența de care a dat dovadă în plină pandemie, acest Guvern care doar pretinde că este unul liberal.

Bugetul public local a fost mereu prădat de căpușele primarilor și consiliilor sau de către firmele mari cu capital străin care au reușit să se impună mereu în fața companiilor românești.

Citește și: Situație DRAMATICĂ în plină criză! Număr tot mai mic de paturi pentru bolnavi și o lipsă acută de medici infecționiști

Eu garantez că 50% din bugetul public destinat achizițiilor publice va fi redirecționat strict către IMM-urile românești, asigurând o transparență de 100%, lucrând în interesul și pentru dezvoltarea capitalului autohton.

Pe piața de business din țara noastră, cel mai mult suferă IMM-urile, deoarece acestea sunt constant afectate de controalele și amenzile abuzive, în timp ce firmele străine sunt, de cele mai multe ori, protejate. Din acest motiv doresc să ofer un sprijin real și acestui segment majoritar de business care astăzi este extrem de afectat.

Este necesar să oferim această facilitate, mai ales pe timp de criză, dar și ulterior, deoarece noi vrem să redăm încrederea antreprenorilor că se poate și în România să fii om de business de succes !”, promite Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.