Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan laufer anunță candidatul FIN - PSL la Primăria Sectorului 2

Facebook
ilan laufer daniel scurtu

Președintele PSL, Ilan Laufer, a anunțat candidatul FIN - PSL la Primăria Sectorului 2.

"Sunt onorat să vi-l prezint pe Daniel Scurtu, candidatul FIN - PSL la primăria sectorului 2, un aliat valoros pentru oricine vrea un bine României și totodată un tanăr incomod pentru cei care fac politică din interese personale.

Daniel Scurtu este economist pasionat de tot ce înseamă dezvoltare, evoluție și progres. A plecat la drum chiar din liceu în Statele Unite. Prin multiple burse de merit, inclusiv Bursa Specială Guvernul României, a studiat afacerile și economia la universitatea Drexel din Philadelphia, și este masterand în economie la Universitatea Catolică Louvain-la-Neuve din Belgia.

Citește și: Poliția și jandarmeria, mobilizare masivă la înmormântarea lui Emi Pian

Pasiunea pentru progres și-a dezvoltat-o chiar din facultate. A înființat și condus o organizație de activism, care a devenit una din cele mai cunoscute și respectate organizații studentești într-un campus de 10000 de studenți, atrăgând chiar aprecierea și laudele primarului din Philadelphia. Întors în România, s-a pus pe treabă.

"Am propus persoanelor cu putere de decizie proiecte pentru tineret, pentru educație, înfrumusețare a Bucureștiului, de incluziune socială, centru de antreprenoriat, și altele. Anul trecut am oferit public o soluție de sistem electoral pentru prevenirea fraudei și garantarea corectitudinii votului. Doar s-a mimat interes. Politica cu bune intenții de pe margine nu merge. Nu mă interesează nici partidele cu falsele dreapta/stânga, nici politica "și mie ce-mi iese?", nici promovările de non-valori pe bandă rulantă. Eu marșez pe rezultate și meritocrație. Cu mine e simplu: vrei binele românilor, facem echipă. Dacă nu vrei sau nu poți, dă-te la o parte și fac eu."

Citește și: Șantajul dintre două videochatiste s-a terminat în instanță: ‘Știu ce faci, dragă fată norocoasă. Știu unde, știu pe ce site-uri, la ce studio’

“Abordarea directă, tranșantă și pragmatică, bazată pe rezultate, este exact ce are nevoie România în acest moment. Membrii echipei FIN-PSL sunt hotărâți să pună capăt războiului româno-român și să înlocuiască certurile inutile cu proiecte și rezultate.”, a scris într-o postare pe Facebook Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.