Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, apel către Ludovic Orban și Marcel Ciolacu: Treziți-vă din beția sondajelor!

Facebook
Ilan Laufer

Președintele Platformei Social-Liberale (PSL) și candidat al formațiunii la Primăria Capitalei, Ilan Laufer, face un apel la președinții PNL și PSD, respectiv Ludovic Orban și Marcel Ciolacu să acționeze și să nu mai stea sub mirajul și influența sondajelor de opinie și deci cu gândul numai și numai la vor deoarece situația în țară este din ce în ce mai rea:

”Ludovic Orban și Marcel Ciolacu, catalizatorii procesului criminalo-electoral, ne joacă sănătatea și viața la cazinoul sondajelor.

Situația din România se agravează pe zi ce trece și, în curând, nu vom mai avea suficiente locuri la terapie intensivă, iar în această situație nefericită, medicii vor fi nevoiți să decidă cine va avea prioritate la viață și cine nu (așa cum s-a întâmplat în Italia la începutul pandemiei). Se pare că acest lucru nu contează câtuși de puțin nici pentru Ludovic Orban nici pentru Marcel Ciolacu, care s-au îmbătat cu sondajele de opinie prin care ambii “conducători” speră să se reconfirme ca președinți ai PNL-ului, respectiv ai PSD-ului.

Domnilor Orban si Ciolacu, deschideți orice post TV din România și vedeți că ați scăpat situația de sub control, iar acum aruncați cu noroi în populație făcându-ne pe noi vinovați de incompetența voastră!

Oamenii sunt extrem de ingrijorați și speriați, iar voi încă nu v-ați trezit din beția sondajelor!

Chiar în aceste momente există, în toată țara, echipe de campanie care strâng semnături pentru alegerile locale, pe care voi doi insistați să le organizați cu orice preț, chiar dacă prețul este sănătatea românilor.

Acest proces criminalo-electoral este un catalizator pentru extinderea pandemiei, pentru care oamenii vor plăti inclusiv cu prețul suprem, și anume cu viața!”, susține Ilan Laufer pe pagina personala de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.