Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, atac la Ludovic Orban: NU mai mințiți cetățenii! Ar trebui să explicați de ce România e pe ultimul loc la testări! De ce refuzați testele rapide?

Facebook
Ilan Laufer

Co-președintele Platformei Social Liberale (PSL), Ilan Laufer, îl critică aspre pe premierul Ludovic Orban pentru refuzul de a începe o testare agresivă în rândul populației României. El îi aminește premierului că România e pe ultimul loc la numărul de testări în Europa și că dacă nu se dă drumul repede la testările rapide nu vom putea neutraliza în grabă virusul.

”Domnule Orban, Guvernul României nu are dreptul să mai mintă cetățenii! Domnule Orban, explicați românilor de ce suntem pe ultimul loc în Europa la testarea COVID-19? De ce refuzați să dați drumul la teste rapide? Sunteți conștient, domnule Orban, că dacă nu creștem acum numărul de teste, nu vom putea izola virusul? Doar testarea în masă poate asigura deschiderea economiei la timp și limitarea catastrofei care va urma!

Am propus ieri Proiectul de țară ROMÂNIA MEA DE 10: ACUM ORI NICIODATĂ! — 25 de miliarde de euro pentru salvarea economiei românești. Pentru a putea să punem în practică aceste măsuri, este obligatorie repornirea activității economice până cel târziu la 15 mai! Pentru a asigura acest obiectiv, cerem urgent autorităților măsuri de pregătire a activității economice și a reconstrucției post-criză:

1. testarea în masă a populației: 20.000 de teste/zi timp de 40 de zile

2. eliberarea unui certificat de imunitate pentru persoanelor vindecate de COVID-19, pentru a putea relua activitatea normală

3. adoptarea de urgență a unei măsuri prin care firmele/PFA/II care își desfășoară activitatea de la domiciliu își deduc costurile cu chiria și utilitățile locuinței (pe bază de declarație pe proprie răspundere)

4. testarea obligatorie a tuturor persoanelor care intră în România, până la dispariția pandemiei COVID-19.”, susține Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.