Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, candidat la Primăria Capitelei, vrea să sprijine IMM-urile și pe antreprenorii români: 'Trebuie să reprezinte prioritate zero!'

Facebook
Ilan Laufer

Ilan Laufer, candidat la Primăria Capitalei, spune că programul Start-Up București va crea mai multe locuri de muncă decât cel mai mare angajator din Capitală.

„Prin cele 10.000 de proiecte cu fonduri nerambursabile, pe care le-am propus pentru antreprenorii bucureșteni, se vor crea în Bucuresti între 20.000 și 30.000 de locuri de muncă, locuri care vor fi ocupate, în principal, de antreprenorii români, cei care au cel mai mult de suferit în timpul acestei crize economice generată de COVID- 19 și cimentată de lipsa măsurilor luate în timp util de către Guvern pentru salvarea mediului privat.

Dat fiind această situație extrem de gravă, cred că pentru viitorul Primar General al Capitalei, sprijinirea antreprenorilor români și a IMM-urilor cu capital autohton trebuie să reprezinte prioritate zero. După cum știți deja, pentru Nicușor Dan și Gabriela Firea ofer consultanță gratuită ca să implementăm acest proiect pentru bucureșteni”, a precizat Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.