Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, despre referendumul anunţat de Iohannis: 'Poate vom fi întrebaţi dacă dorim să mai avem telefoanele interceptate nelegal şi neconstituţional'

Inquam Photos / Alberto Grosescu
Inquam Ilan Laufer

Ilan Laufer, fost ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul Tudose, reacţionează la anunţul preşedintelui Iohannis privind convocarea unui referendum în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

"Pe data de 26 mai vom avea referendum. Intrebarea inca nu o cunoastem, dar va fi pe tema justitiei. Pe scurt , am inteles ca o sa ne fie foarte frica.

Pe mine inca nu m-a luat frica. Eu merg sa votez, indiferent de intrebare.

Apropo de justitie si de drepturile si libertatile fundamentale ale omului, poate vom fi intrebati daca dorim sa mai avem telefoanele interceptate nelegal si neconstitutional?

O intrebare relevanta pentru toti romanii, indiferent de culoarea politica (parlamentari, primari, consilieri locali si municipali etc), oameni de afaceri si companii cu capital romanesc, doctori, profesori, actori, sau milioane de cetateni ai Romaniei in general, care nu mai pot avea discutii private sau de bussines la telefon!", scrie Ilan Laufer pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.