Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer: Orban și PNL au evaporat 20% din PIB-ul României

Facebook
Ilan Laufer

Co-președintele Platformei Social Liberale (PSL), Ilan Laufer, a apreciat vineri că în România urmează concedieri masive, taieri de pensii si salarii pentru că in timp ce marile puteri ale lumii anunta planuri de salvare a economiilor nationale, guvernantii liberali de la București nu fac nimic.

„Romania este “condusa” de Ludovic Orban catre cea mai mare prapastie economica din istorie, Orban si PNL au evaporat 20% din PIB-ul Romaniei. In timp ce marile puteri ale lumii anunta planuri de salvare a economiilor nationale si o relaxare treptata a masurilor de izolare, dublate de testarea in masa a pupulatiei, in Romania NU SE FACE NIMIC si ne va costa foarte scump!

Economia Romaniei este paralizata oficial pentru inca 30 de zile, curand vom avea 2 milioane de someri, iar cei care ne conduc nu au niciun plan pentru ce va urma si cum va fi salvata economia. Dupa iesirea din starea de urgenta vor fi mentinute multe dintre restrictiile care se afla acum in vigoare pentru inca cel putin 60 de zile. Prin urmare cea mai mare parte a economiei si mai ales a IMM-urile vor mai avea de asteptat inca 60 de zile de la ridicarea starii de urgenta.

Cu Ludovic Orban si PNL am pierdut razboiul inainte sa inceapa.  Urmeaza austeritate, concedieri masive, taieri de pensii si salarii”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.