Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilan Laufer, PSL: M-am săturat să văd candidați care vin cu desene pe hârtie pentru a pune mâna pe primărie!

www.facebook.com
ilan laufer

Candidatul PSL, Ilan Laufer, a izbucnit la adresa contracandidaților săi. Acesta acuză că unii promit proiecte fanteziste doar de amorul artei.

"M-am săturat să văd candidați care vin cu desene pe hârtie pentru a pune mâna pe primărie! Pare că Nicușor Dan s-a lăsat de matematică și s-a apucat de desen?!
L-am urmărit azi pe contracandidatul Nicușor Dan într-o conferință de presă în care, în loc să vorbească despre problemele acute ale bucureștenilor, a prezentat un tablou SF despre proiectul metroului ușor, cu mii de linii și stații, proiect comparabil, de altfel, cu autostrada suspendată a lui Oprescu.
Domnule Nicușor Dan, dacă făceați un algoritm, așa cum stiți, cu toate necunoscutele din ecuație, aflați că acest proiect nu poate fi finalizat nici măcar în două mandate de primar, ce să mai vorbim de unul singur.
Bucureștenii au cu totul alte probleme, care ar trebui să fie rezolvate urgent de către Primarul General. Probleme precum: traficul, canalizarea, curățenia, spațiile verzi, termoficarea, asfalt pe străzi, școli, cămine de bătrâni și așa mai departe.
Nicușor Dan nu ține cont absolut deloc de producătorii interni și de capitalul românesc, menționând că pentru metroul ușor vor fi făcute achiziții de pe piețele externe, deci 0% șanse pentru susținerea capitalului autohton.
Pentru decongestionarea traficului, Bucureștiul are nevoie urgent de sensuri unice și semafoare inteligente, o soluție care este viabilă, simplă și este aplicată cu succes în multe alte capitale europene.
Nu vă lăsați păcăliți, acest proiect este doar un desen pe hârtie pentru a pune mâna pe primărie!", scrie Laufer pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.