Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilfov: Persoană găsită moartă în zona Popeşti Leordeni

playtech.ro
112

O persoană a fost găsită moartă, miercuri seară, pe un teren din apropierea Centurii Capitalei, în zona localităţii Popeşti Leordeni, primele date arătând că este vorba despre o femeie, anunță news.ro. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili identitatea victimei şi ce s-a întâmplat.

”La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 21:47, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, pe un teren din apropierea DNCB, în zona localităţii Popeşti Leordeni, a găsit o persoană decedată, posibil femeie.

Imediat, poliţiştii din Popeşti Leordeni s-au deplasat la faţa locului si au delimitat zona respectivă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical care a confirmat decesul persoanei, precum şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă”, a anunţat Poliţia Judeţeană Ilfov.

Acolo au ajuns şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, pentru a stabili identitatea persoanei decedate, precum şi situaţia de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.