Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Bolojan anunță o confruntre pe viață și pe moarte în PNL: cel care pierde își ia adio de la funcție

ilie bolojan

Bătălia pentru șefia PNL se anunță a fi una extrem de tensionată. Cei doi candidați, Florin Cîțu și Ludovic Orban, își joacă șansa nu doar pentru alegerile din 2024, dar și funcția și autoritatea printre colegi.

Președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan (PNL), a vorbit vineri seara la Digi24 despre alegerile din partid și spune că e greu de crezut că pierzătorul își va păstra funcția.  „Autoritatea celui care pierde o să fie afectată”, a spus Bolojan.

Citește și: Florin Cîțu a pierdut înainte ca jocul să înceapă! (Analiză)

„Pentru a putea da rezultate într-o funcție de management, ai nevoie de autoritate. În momentul în care autoritatea îți este știrbită, chiar dacă ai vrea să exerciți acea funcție cu randament maxim, nu mai poți. Când o funcție depinde de partid și partidul din care faci parte nu îți dă votul de încredere, autoritatea îți este serios afectată. Dacă nici ai tăi nu te susțin, e greu să îți exerciți autoritatea asupra altora”, a precizat Bolojan.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie.

În perioada 1 iulie - 10 august vor avea loc conferinţele judeţene de alegeri, conferinţe la care se vor alege conducerile judeţene ale PNL. După alegerile din teriotoriu, până pe 25 septembrie este prevăzută o perioadă de 45 de zile, conform statului, pentru campania internă pentru Congres.

Comisia care se va ocupa de organizarea Congresului PNL va fi condusă de Theodor Stolojan, iar din echipă fac parte atât susținătorii lui Ludovic Orban cât și cei ai premierului Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.