Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu a exclus posibilitatea implicării la FCSB: 'Ipoteza vehiculată nu reprezintă realitatea!'

ilie dumitrescu

Ilie Dumitrescu a reacţionat după ce s-a aflat că directivele pe care Gigi Becali i le transmite lui Nicolae Dică vin de la alte două persoane importante din fotbalul românesc. Conform dezvăluirilor ProSport, Ioan Andone şi Ilie Dumitrescu au un rol consultativ la FCSB, scrie Mediafax.

Replica analistului TV nu a întârziat să apară. Ilie Dumitrescu a recunoscut că vorbeşte la telefon cu finanţatorul FCSB, dar că schimbările nu sunt influenţate de el. Mai mult, fostul internaţional susţine că Becali "e o persoană care nu minte" şi că ar fi "josnic" dacă s-ar comporta în acest fel, în condiţiile în care FCSB are antrenor: "Ipoteza vehiculată nu reprezintă realitatea! Eu nu aş face niciodată aşa ceva. Eu, Ilie Dumitrescu, nu i-aş face aşa ceva niciunui antrenor, fie că se numeşte Dică, Dan Petrescu, Andone, Olăroiu. Niciodată nu i-aş da un sfat! Dacă pe mine mă sună vreodată Gigi, mă sună pentru o chestie din emisiune. Niciodată nu m-a întrebat pe mine Gigi, legat de echipă, sau să fac schimbări. Niciodată! Că este în asentimentul meu în unele momente, dacă eu declar ceva în emisiune, asta e altceva”, a reacţionat vehement Ilie Dumitrescu.

Citește și: Mircea Rednic anunță noi transferuri la Dinamo: 'Sunt jucători care doresc să se întoarcă, să ajungă la Dinamo'

”Gigi e martor, e o persoană care nu minte, niciodată în viaţa mea nu am vorbit cu Gigi sau să îi dau un mesaj. Nici el nu mi-a cerut vreo părere să facă o schimbare. Niciodată în viaţa mea nu aş face lucrul ăsta. Pentru mine, ar fi josnic, foarte josnic şi mi-aş bate joc de oameni care muncesc. Pentru mine, e uşor aici în studio. Ar fi împotriva principiilor mele de viaţă să fac asta", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.