Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu, omul care a umilit Argentina: 'Maradona a fost un jucător rar, printre primii cinci fotbalişti din istoria fotbalului'

Maradona

Ilie Dumitrescu a declarat, miercuri, că Diego Maradona a fost un jucător rar, pe care îl consideră printre cei mai buni cinci fotbalişti din istorie.

"Mie Diego Maradona mi-a marcat copilăria, este un moment extrem de trist pentru cei care suntem implicaţi direct în fenomen şi un geniu. Un jucător rar, din punctul meu de vedere, printre primii cinci fotbalişti din istoria fotbalului.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

O dată eu eram pe bancă, o dată eram eu în teren şi el la masa presei, după joc am văzut reacţiile pe care le-a avut, de la meciul România - Argentina (n.r. - de la CM-1994, din SUA). Este pe cale de dispariţie profilul ăsta de jucător. Dacă va ieşi din scenă şi Messi mai rar o să vedem genul ăsta de lideri. El a câştigat trofee cu Boca, cu Barcelona, cred că şi-a pus amprenta pe naţionala Argentinei şi la Napoli. Dacă mergeai în Napoli în perioada aia, era în fiecare casă o icoană şi chipul lui Maradona lângă icoană. Toţi cei care iubeau Napoli îl aveau şi pe Maradona în casă.

Este trist că Dumnezeu i-a dat tot - nu putea să-i dea mai mult Dumnezeu de la viaţă - el a avut şi ceva probleme în afară terenului şi cred că, la un moment dat, a plătit. Ineviatbil, într-o zi plăteşti dacă nu ai grijă de organism. Şi el a fost implicat în multe scandaluri de genul acesta în afara terenului. Şi mai este ceva, percepţia pe care o avem noi despre Maradona şi percepţia pe care o au iubitorii de fotbal despre Maradona.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Tu, ca profesionist, fost fotbalist sau fotbalist în activitate, dacă vezi imagini cu Maradona, apreciezi diferit faţă de cei care nu practică fenomenul ce calităţi avea acest fotbalist. Este exact cum îmi dădeam eu seama... Fac o comparaţie cu Hagi la nivel de echipă naţională. Eu, care eram coleg cu el, făceam parte din aceeaşi echipă, dar îmi dădeam seama de diferenţa care era între Hagi şi noi, toţi ceilalţi", a declarat Dumitrescu, la Digi Sport.

Presa argentiniană a anunţat, miercuri, Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.