Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Dumitrescu, răspuns dur pentru Victor Piţurcă după ce fostul selecţioner spune că a fost ofertat de Steaua: 'Nu cred în proiectele din România'

www.gsp.ro
Hagi, Stelea, Popescu, Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a comentat afirmațiile lui Victor Pițurcă, conform cărora Gigi Becali s-ar fi pregătit în culise să-l schimbe pe Nicolae Dică chiar cu Dumitrescu. "Vorbesc cu Gigi, dar niciodată nu s-a pus problema să iau locul lui Dică. Eu mă simt foarte bine acum și nu caut vreun post de antrenor. Eu nu cred foarte mult în proiectele astea din România.

Gigi îmi mai cere câte o părere, mă mai întreabă cum am văzut câte un meci. Ultima dată eram în direct și mi-a dat un mesaj să-mi spună să nu mai vorbim despre mijlocașul respectiv, că nu pe el voia să-l transfere. Piți mai spunea și că îi cânt eu în strună lui Gigi. Nu știu cum îi cânt eu în strună. Omul ăsta a investit. Când echipa nu joacă, o spun, eu sunt imparțial. Nu am niciun interes", a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Gigi Becali a afirmat zilele trecute că Ilie Dumitrescu ar urma să candideze la șefia FRF, însă fostul fotbalist a negat și acest lucru: "Au fost foarte multe persoane care m-au contactat și mi-au propus să mă implic în această zonă legată de alegerile FRF. Le-am spus că nu mă interesează. Eu sunt foarte liniștit, mă simt foarte bine cu proiectele pe care le am în viața mea".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.