Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase a izbucnit în lacrimi la o conferință de presă: 'Parcă mi-a tăiat cineva un picior'

ilie nastase

Lansarea ultimei ediții a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, sâmbătă, la Arenele BNR din București, cu conferința de presă pentru tragerea la sorți a tabloului principal de simplu, a fost marcată de emoție.

Fostul mare tenisman Ilie Năstase a izbucnit în lacrimi. El a declarat că se simte ca și cum cineva i-ar fi tăiat un picior când se gândește că va fi ultima ediție a turneului ATP 250, din cauza faptului că arena centrală nu mai are avizul ISU de folosință, iar pentru ediția de anul acesta a fost construită o arenă provizorie.

CITEȘTE ȘI: Noi IMAGINI INCENDIARE cu profesoara de geografie din Iași care face videochat / VIDEO

''Îmi bat gura degeaba de luni de zile, nu se mișcă nimic. O să înlocuim turneul cu 2-3 pentru copii de 11-12 ani. Vom încerca să clădim un alt turneu, dar acum nu mai vreau să vorbesc. Îmi vine să plâng, parcă mi-a tăiat cineva un picior'', a spus Năstase, care a împrumutat numele său competiției, alături de Ion Țiriac.

Momentul a fost emoționant, iar Lavinia Chican, ofițerul de presă al turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, a lăcrimat la un moment dat, în timpul discursului lui Ilie Năstase, lucru remarcat de acesta.

Citește și: O celebră vedetă s-a filmat goală și a pus clipul pe net: Ce a vrut să demonstreze / VIDEO

Bogdan Enoiu a dezvăluit că, ''duminică, la finală, pentru ultima oară, Ilie Năstase și Ion Țiriac vor schimba câteva mingi, atât pe arena veche, cât și pe cea nouă, pentru ca pașii lor să rămână imprimați pentru totdeauna pe această zgură''.

Flavia Popa, secretar general al BRD, a remarcat în timpul conferinței de presă: ''E o atmosferă de parcă a murit cineva, a murit tenisul, a murit turneul... Poate reușim să găsim o soluție, totuși, și să încercăm să ne bucurăm de turneul acesta''.

Citește și: Salteaua care te anunță dacă ești înșelat: Cum funcționează / VIDEO

Tenismanul Horia Tecău, numărul trei mondial la dublu, a declarat, la rândul său: ''E emoționant. E foarte important pentru noile generații să aibă oportunitatea să urmărească un astfel de turneu, să fie copii de mingi. Să le oferim șansa aceasta, poate nu anul viitor, dar să ne mobilizăm și precis vom reuși să realizăm ceva. E important să nu pierdem contactul. Generațiile care vin au nevoie să vadă meciuri de Fed Cup și Cupa Davis, să vadă meciuri între profesioniști''.

''Eu veneam când aveam 12 ani cu trenul să iau autografe de la jucători și să îi văd cum joacă'', a mărturisit Tecău. ''Sper să se nască alt turneu, să facem lucrurile împreună, pentru că Bucureștiul merită un turneu, generațiile noi merită un turneu'', a conchis Horia Tecău.

Citește și: Manele, dedicații, coroane uriașe de 300 de milioane de lei: Așa e la înmormântarea lui Fane Spoitoru / VIDEO

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy este dotat cu premii totale de 463.520 euro și va avea loc până duminica viitoare la Arenele BNR. Australianul Bernard Tomic este principalul favorit, iar pe tabloul de simplu se află doi jucători români, Marius Copil și Adrian Ungur, ambii beneficiari de wildcard-uri.

Adrian Ungur va juca în primul tur contra argentinianului Guido Pella, cap de serie numărul șase, în timp ce Marius Copil îl va avea ca adversar pe bosniacul Damir Dzumhur, potrivit tragerii la sorți efectuate sâmbătă la Arenele BNR.

Citește și: Candidatul PNL la Primăria Capitalei socheaza: Au spus că sunt in moarte clinica

Spaniolii au câștigat cele mai multe ediții la București — 8 (Albert Montanes, David Sanchez, David Ferrer, Juan Balcells, Alberto Martin, Francisco Clavet, Alberto Berasategui, Guillermo Garcia-Lopez), urmați de francezi (Gilles Simon — 3, Florent Serra), cu patru trofee, argentinieni (Juan Ignacio Chela, Jose Acasuso, Franco Davin), cu trei trofee, austrieci (Jurgen Melzer, Thomas Muster), cu două. Germania (Florian Mayer), Maroc (Youness El Aynaoui), Australia (Richard Fromberg), Croația (Goran Ivanisevic), Cehia (Lukas Rosol) și Bulgaria (Grigor Dimitrov) au câte un trofeu.

Citește și: România, ELIMINATĂ de la Eurovision: Anunțul trist făcut de TVR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.