Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase a MĂRTURISIT: De ce se TEME să participe la vânătorile organizate de Ion Ţiriac

www.ziare.com
Ion Țiriac Ilie Năstase

Partidele de vânătoare organizate de omul de afaceri Ion Ţiriac la Balc sunt renumite şi adună, an de an, marii milionari ai lumii. Wolfgang Porsche, Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler-Chrysler, Franz Rauch, producător al celebrei mărci de sucuri, şi Wolfgang Bernhard, preşedintele Consiliului de Administraţie al Volkswagen, sunt doar câţiva dintre greii care sunt participanţi fideli.

Citeşte şi: Traian Băsescu, atac FURIBUND la şeful PSD: 'Vrea să aducă Guvernul la propriul nivel, de CONDAMNAT PENAL...'

Marele absent este însă prietenul cel mai bun al lui Ţiriac şi fostul său partener, fostul tenismen Ilie Năstase. Lucru care a ridicat semne de întrebare. Ilie Năstase a venit, însă, cu explicaţii. Fostul tenismen a mărturisit că nu merge la vânătoare cu Ion Ţiriac pentru că îi este frică să nu fie împuşcat de acesta din răzbunare.

"E supărat că nu am câştigat Cupa Davis. Cu siguranţă îşi va aduce aminte şi se va răzbuna pe mine. Cred că abia aşteaptă acest moment, iar eu nu vreau să devin ţinta lui", a mărturisit, în glumă, Ilie Năstase, potrivit spynews.ro.

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au jucat timp de 15 ani în Cupa Davis. Cuplul de foşti tenismeni a jucat trei finale ale acestei competiţii, toate pierdute în faţa echipei Statelor Unite ale Americii, în anii 1969, 1971 şi 1972.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.