Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac FURIBUND la şeful PSD: 'Vrea să aducă Guvernul la propriul nivel, de CONDAMNAT PENAL...'

romaniatv.net
traian basescu nervos

Fostul preşedinte Traian Băsescu iese la rampă cu un atac furibund la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. Fostul şef de stat reacţionează dur după ce liderul PSD le-a mărturisit jurnaliştilor că nu exclude ca din Guvern să facă parte şi persoane care au probleme în Justiţie. În replică, Băsescu susţine că Dragnea  "vrea să aducă la propriul nivel, acela de condamnat penal, cea mai importantă instituţie executivă a ţării, Guvernul României".

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Procurorul acuzat de hărţuire sexuală, chemat la raport. George Bucurică, audiat la Parchetul General

"Penali în guvern ? Da, pentru că putem !

Nu a existat în România şi nici în Uniunea Europeană şef de partid care să-şi fi sfidat poporul, dar şi realitatea politică, aşa cum au făcut-o Dragnea şi Codrin Ştefănescu în ultimele zile.

Întrebat dacă din guvern vor face parte penali, Dragnea a răspuns sec, DA.

Dragnea vrea să aducă la propriul nivel, acela de condamnat penal, cea mai importantă instituţie executivă a ţării, Guvernul României.

Ce nu pricepe Dragnea :

1.Imaginea ţării este dată în primul rând de imaginea guvernului. Ce vor spune despre România cetăţenii europeni care din taxele lor asigură banii alocaţi României, când vor afla că membri ai guvernului sunt urmăriţi penal ?

2.Există o regula de aur a guvernelor democratice care spune că, atunci când un ministru este investigat într-un dosar penal, acesta se retrage din funcţie ? Oare înţelege Dragnea că Guvernul României devine nefrecventabil prin prezenţa unor miniştri urmăriţi penal ?

3.Dragnea nu pricepe că prezumţia de nevinovăţie funcţionează pentru orice om simplu, dar nu poate fi aplicată miniştrilor, militarilor, magistraţilor, funcţionarilor publici, diplomaţilor poliţiştilor prin menţinerea în funcţie.

Mă întreb cât de nesimţiţi şi lipsiţi de scrupule pot fi politicienii care fiind urmăriţi penal, acceptă să fie nominalizaţi în guvern ştiind că fac rău ţării. Eu sper că Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh nu acceptă să-I dispreţuiască pe români revenind în govern.

Dacă PSD-ul ca partid, va accepta docil şi această ultimă umilire a sa şi a electoratului propriu de către iresponsabilul Dragnea, înseamnă că acest partid câştigător al alegerilor parlamentare, merită să dispară din politica românească pentru că nu reprezintă nici interesele ţării şi nici interesele propriului electorat ci doar interesele mărunte, şiretenia şi lipsa de inteligenţă specifice lui Dragnea.

Oare cum se simte europeana Dăncilă ?

Dar Iohannis dacă va fi în situaţia de a primi jurământul unor penali votaţi de majoritatea PSD-ALDE-UDMR ?

Penali în govern ? Da, pentru că putem !", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.