Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase a trecut la AMENINȚĂRI după ce a fost interzis la Wimbledon: 'Ce e acolo, închisoare?'

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Jurnaliştii britanici de la The Telegraph au lansat anunțul bombă, conform căruia poza lui Ilie Năstase le-a fost distribuită agenţilor de pază de la intrările în complexul All England Club. Jurnaliștii susţin că organizatorii nu i-ar permite lui Năstase prezenţa în tribunele de la Wimbledon nici măcar ca simplu spectator.

Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Ilie Năstase ca urmare a incidentelor de la meciul România – Marea Britanie din Fed Cup. Atunci, Năstase a fost acuzat pentru o remarcă ce a fost considerată rasistă la adresa Serenei Williams, dar şi pentru că le-ar fi jignit pe adversare în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta. Fără acces şi acreditare la competiţiile ITF pe perioada anchetei, Năstase a aflat în luna mai că nu este invitat în Loja Regală la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon. Potrivit Reuters, directorul executiv All England Club a declarat că Ilie Năstase nu este binevenit la Wimbledon şi nu va putea ajunge în tribune nici măcar cu bilet de intrare.

Citește și: Simona Halep, la un pas de DESCALIFICARE: Gest nesportiv al româncei la Wimbledon

Jurnaliştii de la The Telegraph susţin că poza lui Năstase le-a fost distribuită agenţilor de pază de la intrări, pentru a împiedica prezenţa finalistului din 1972 şi 1976 în tribune. Conform britanicilor, ipoteza şocantă ar fi fost confirmată de o purtătoare de cuvânt a All England Club, al cărui nume nu a fost însă făcut public.

Britanicii de la The Telegraph au lansat o informaţie şocantă.

Citește și: Prima reacţie a Simonei Halep după victoria de la Wimbledon: Mesaj pentru viitoarele adversare / VIDEO

Fostul număr unu mondial este convins că ştirea apărută în presa britanică se bazează pe informaţii false.

"Nu este o informaţie oficială venită dinspre All England Club. Nu a apărut nicăieri această poveste. Cum o cheamă pe acea purtătoare de cuvânt? Păi ce este Wimbledon? Închisoare? Cum să nu pot merge la meciuri? Cred că nişte jurnalişti vor să îşi facă publicitate cu această poveste. Vă daţi seama ce scandal ar fi ieşit dacă făceau lucrul ăsta. I-aş fi dat în judecată pentru aşa ceva! ITF face o anchetă, iar avocaţii mei, alături de Ion Ţiriac, mă reprezintă. Aceasta este cu totul altă poveste” , a declarat Năstase, conform Qmagazine.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.