Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase, acțiune disperată: Mâine fac denunț la DNA!

ilie nastase

Ilie Năstase, a anunțat, în direct, la emisiunea ProSport Live, că este decis sa meargă la DNA pentru a cere intervenția procurorilor în cazul Arenei Naționale.

Ilie Năstase i-a criticat dur pe reprezentanții Primăriei București și a cerut intervenția DNA-ului pentru clarificarea situației.

"Care primar?! Noi avem primar? Ala e primar, ce avem noi? E în acte, dar nu cred ca știe cum îl cheamă! A venit dintr-o comună, nu știu de unde, și vrea să fie primarul capitalei. Nu se poate! Într-o zi, dacă mai stăm câțiva ani o sa dărâmăm stadionul că o sa fie prea vechi. Mi se pare incredibil că nimeni nu reacționează. Stadionul asta trebuie dat cuiva să-l gestioneze, de exemplu, FRF. Eu îi cer oficial doamnei de la DNA, doamna Codruța Kovesi, să meargă la Primărie și să investigheze cum s-a făcut stadionul ăla, de ce s-au băgat atâția bani și de ce nu poate fi folosit. Eu fac un denunț acum, oficial! Îl și scriu dacă vreți. Mâine mă duc și dau denunț", a declarat Năstase, potrivit Mediafax.

Ilie Năstase a dat exemplul stadionului din Frankfurt.

" Toți vorbim, dar nimeni nu face nimic. De ce acel stadion poate fi folosit la Frankfurt, dar nu și la noi!? Am înțeles de la Gino Iorgulescu ca acel material folosit la acoperiș e omologat în toată Europa, dar nu și la noi!", a declarat Ilie Năstase la ProSport Live.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.