Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase lovește din nou, însă cu bâta-n baltă: 'Nu știu ce e, dar arată cam ca un bărbat, așa'. Pe cine jignește fostul lider mondial

Stiri pe surse
Ilie Nastase

Fostul tenismen Ilie Năstase a declarat, duminică, la Digi Sport, că o vede pe Mihaela Buzărnescu ajungând la Turneul Campioanelor, românca având un an foarte bun. Despre adversara lui Buzărnescu din finala de la San Jose, Maria Sakkari, Năstase a spus că este “mai masculină” şi arată “cam ca un bărbat”.

„Mihaela are un an foarte bun, păcat că n-a făcut asta mai demult. Dar e bine şi acum. Însă să ştiţi că şi eu cel mai bun tenis l-am jucat la 26 de ani. Dacă eşti în formă şi îţi vezi de treaba ta, cum îşi vede şi fetiţa asta, e foarte bine. O văd să ajungă la Turneul Campioanelor”, a spus Năstase.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe DN1. Recomandarea polițiștilor pentru evitarea aglomerației

„Maria Sakkari, am văzut-o. Arată așa...e mai masculină, nu știu ce e, dar arată cam ca un bărbat, așa. Fizic arată...se pregătește fizic, mai masculin, dar e stângace, o să fie greu cu o stângace, mai ales că serviciul îi vine invers întotdeauna, dar să o vedem acum", a spus fostul lider mondial.

El a vorbit şi despre ieşirile nervoase ale Mihaelei Buzărnescu de la meciuri. “Mie îmi place de ea, e foarte bine. Cred că m-a auzit pe mine. Eu înjuram în engleză, ea a înjurat în româneşte, bravo ei. Aşa nu o amendează nimeni”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.