Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase: Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1

Stiri pe surse
Ilie Nastase

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase consideră că poziţia pe care o ocupă în acest moment Simona Halep în clasamentul WTA nu mai contează, de vreme ce a fost la un moment dat numărul 1 mondial, conform news.ro

"Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1. Aia contează. Că este acum pe loc cu 14, după mine, asta nu mai contează. Ea oricum nu este jucătoare de locul 14. Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul. Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo. Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells şi la Cluj şi la Turneul Campioanelor dacă se califică", a declarat Năstase la Centrul Naţional de Tenis.

Referitor la câştigătoarea US Open, jucătoarea de origine română Emma Răducanu, Năstase a spus că ea reprezintă altă ţară, ca şi Bianca Andreescu.

"Despre Emma Răducanu nu pot să spun prea multe pentru că nu o ştim nici noi, cei din tenis. Ea s-a născut în Canada şi a crescut în Anglia unde s-a inventat tenisul şi fotbalul. După nume, da, putem să ne mândrim cu ea, dar altfel de ce? Pentru că ea s-a născut în altă ţară. Sunt foarte mulţi români care s-au născut aici şi nu ne mândrim cu ei. Nu văd de ce. Tatăl ei este român, poartă numele Răducanu, da e un lucru frumos că e un nume românesc, dar şi Andreescu şi ea reprezintă alte ţări. Nu ştiu dacă avem o genă aparte pentru sport noi românii, dar suntem talentaţi fără condiţii", a mai spus Năstase.

Românca Simona Halep a coborât trei poziţii faţă de săptămâna trecută şi ocupă locul 14 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni.

Lider incontestabil este australianca Ashleigh Barty, urmată de belarusa Arina Sabalenka şi de Karolina Pliskova (Cehia).

Britanica Emma Răducanu, campioană la US Open la doar 18 ani, a mai urcat un loc în ierarhie şi se află acum pe 22.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.