Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase pune 'tunurile' pe statul român: 'M-am săturat de atâtea certuri, mă îmbolnăvesc'! Lobby URIAȘ făcut Simonei Halep

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, miercuri seara, că jucătoarea Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, ar merita titlul de sportivul anului 2017 în România.

"Cred că Simona Halep este sportivul anului 2017. După rezultatele și anul pe care l-a avut, cu siguranță merită", a spus Năstase, prezent miercuri la gala organizată de Asociația Presei Sportive (APS) cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înființare.

Citește și: Ion Ţiriac spune că tenisul românesc ar merge bine dacă am avea zece sportivi în primii 200 din băieţi: 'Fetele sunt bune, dar pot fi şi mai bune'

Ilie Năstase a afirmat că statul român ar trebui să facă mai mult pentru sport, precizând în același timp că s-a săturat să se certe pentru ca Arenele BNR să revină în circuitul sportiv. "Nu sunt supărat pe cei de la MTS, eu sunt supărat în general pentru că nu se face nimic pentru sport. Statul trebuie să facă, ministerul dacă nu are bani cum să facă? Am văzut că în provincie s-au descurcat mai bine, s-au făcut stadioane acolo, săli frumoase cum e cea de la Cluj. Bucureștiul a rămas în urmă, deși e Capitala. M-am săturat de atâtea certuri pentru Arenele BNR, mă îmbolnăvesc. Să mă cert mereu cu guvernatorul BNR, ce să fac?", a adăugat Năstase, conform Agerpres.

La 10 octombrie, mai mulți foști și actuali jucători de tenis, printre care se numără Ion Țiriac, Ilie Năstase și Simona Halep au făcut o petiție către Guvernul României pentru reincluderea Arenelor BNR în circuitul sportiv, mai exact pentru transferul bazei din administrarea Băncii Naționale a României către statul român, pentru a putea fi modernizată și folosită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.