Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase şi Valeriu Argăseală vor deveni cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău

Stiri pe surse
Ilie Nastase

Fostul tenisman Ilie Năstase şi preşedintele clubului FCSB Valeriu Argăseală vor deveni cetăţeni de onoare ai judeţului Buzău, într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean care va avea loc la începutul lunii viitoare, informează News.ro.

Potrivit preşedintelui CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, în şedinţa extraordinară din 6 decembrie, fostul tenisman Ilie Năstase şi preşedintele clubului FCSB vor deveni cetăţeni de onoare ai judeţului.

Năstase ar fi copilărit în zona oraşului Râmnicu Sărat, în timp ce Argăseală este originar din Buzău, el fiind absolvent al Liceului Economic din municipiu.

"Măcar acum să încercăm să ni-i cinstim pe cei care reprezintă ceva pentru România şi care au dus numele României pe tot mapamondul. De aceea, ne-am gândit să-l facem cetăţean de onoare al judeţului Buzău pe Ilie Năstase. Am luat legătura cu el, s-a bucurat foarte, foarte mult. Dacă nu suntem noi în stare să ne cinstim valorile, nu trebuie să ne aşteptăm de la alţii. Domnul Ilie Nătase a fost la un moment dat principalul ambasador al României, deşi nu este de profesie diplomat. Are în ADN talentul şi charisma. De asemenea, îl vom face cetăţean de onoare pe preşedintele FCSB, pe domnul Argăseală, originar din comuna buzoiană Beceni, absolvent al unui liceu din Buzau, care a fost arbitru internaţional FIFA şi cu care trebuie să ne mândrim", a declarat, marţi, preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.