Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Năstase știe prin ce trece Simona Halep, după înfrângerea de la Australian Open: Ce o sfătuiește fostul tenismen pe constănțeancă

http://www.gsp.ro/
Simona Halep Ilie Năstase

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, sâmbătă, că meciul Simonei Halep cu daneza Caroline Wozniacki a fost unul echilibrat, apreciind că românca trebuie să se odihnească şi să o ia de la capăt în parcursul ei spre câştigarea unui titlu de Grand Slam.

"Ştiu ce înseamnă să pierzi la muchie, turnelee astea aşa sunt făcute. A jucat accidentată, a avut şi nişte crampe, s-a pierdut la o minge două, trebuie să meargă înainte. Meciul a fost foarte echilibrat, Acum să se odihnească şi să o ia de la capăt. Numărul 1 a fost şase săptămâni e de ajuns, acum un Grand Slam, cele mai şanse le are la Roland Garros", a declarat Năstase la Digisport, potrivit News.ro.

Citește și: Tatăl Simonei Halep dezvăluie cum a pierdut românca finala de la Australian Open: 'A avut noroc Wozniacki'

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4, de daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, în finala Australian Open. Românca a pierdut a treia finală de grand slam jucată în carieră şi va coborî, începând de luni, pe poziţia a doua a clasamenului WTA, după 16 săptămâni, adversara ei de sâmbătă urmând a fi noul lider WTA.

Wozniacki a obţinut primul ei titlu de grand slam din carieră, după două finale pierdute, locul I în clasamentul WTA, poziţie pe care revine după şase ani, şi premiul cel mare al competiţiei, de 2,6 milioane de euro. Învinsa va primi jumătate din această sumă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.