Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Poenaru, antrenorul echipei Academica Clinceni: 'I se poate întâmpla oricui. Chiar şi fiind responsabil este posibil să iei acest virus'

Facebook.com
Ilie Poenaru

Tehnicianul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, a declarat, sâmbătă, că el şi jucătorii săi au fost responsabili în ceea ce priveşte respectarea regulilor legate de pandemie, însă i se poate întâmpla oricui să fie testat pozitiv cu coronavirus, relatează News.ro.

Citește și: Campionatul Chinei de fotbal a reînceput, după cinci luni de întârziere

“Nu este o situaţie plăcută, dar nu avem ce face, trebuie să ne conformăm. Până la urmă este vorba de sănătate şi acest lucru primează. Într-un fel ne încurcă, pentru că ne-am pregătit bine, eram încrezători, poate că având un rezultat favorabil luam şi o opţiune foarte serioasă pentru evitarea retrogradării.Este o situaţie delicată, putea fi oricare dintre noi în această situaţie. Nu avem ce să facem. Nu pot să spun că am avut noroc, am fost responsabili. Am nişte jucători profesionişti care ştiu ce au de făcut. Dar i se poate întâmpla oricui. Chiar şi fiind responsabil este posibil să iei acest virus", a spus Poenaru.

Meciul dintre Academica Clinceni şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 11-a play-out-ului, ar fi trebuit să se dispute astăzi, însă nu a mai avut loc, la oaspeţi apărând un caz de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.