Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Poenaru, după meciul cu FC Viitorul: 'Am luat un gol de tot râsul'

Facebook.com
Ilie Poenaru

Antrenorul Ilie Poenaru a declarat, vineri seară, că echipa Academica Clinceni a primit un gol de "tot râsul" la meciul cu FC Viitorul, scor 1-1, din Liga I, potrivit news.ro.

"A patra defensivă şi luăm gol de tot râsul. N-avem voie să primim asemenea gol, la final de meci, n-ai voie, nu se poate aşa ceva. Ştiau foarte bine cine trebuia să-l marcheze, nu e posibil, l-a pierdut Chunchukov, dar sunteţi 11 inşi, nu vorbiţi? Nu vă informaţi? A strigat Gardoş la ei că e liber, lipsă de reacţie", a declarat Poenaru, la telekomsport.ro.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

El a comentat şi faza controversată la care centralul nu a dictat penalty după intrarea lui Cojocaru: ”Nu pot să nu spun că e penalty clar şi tot încercăm să-i protejăm. Am tot spus că nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dar să fim putţin atenţi, s-a văzut clar penalty clar, dă-ne tată! Dă-ne ce e al nostru, îl avem, dă-l. Sunt oameni, sunt supuşi greşelii, dar parcă se întâmplă etapă de etapă greşeli mari, aici e problema! Pierdem două puncte şi datorită nouă pe prostiile pe care le facem, dar asta e”, a spus Poenaru, după meci.

Formaţia FC Viitorul a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Academica Clinceni, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Pentru FC Viitorul a marcat Tsoumou, în minutul 90+1, în timp ce pentru Academica a înscris Andronic, în minutul 72.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.