Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ilie Poenaru s-a despărţit de Gaz Metan Mediaş - A fost pe cale amiabilă. Am renunţat la nişte bani: Pe bancă la meciul cu Dinamo vor fi Marin Dună şi Alex Petc

Facebook.com
Ilie Poenaru

Tehnicianul Ilie Poenaru a anunţat, joi, că în urmă cu puţin timp a fost reziliat contractul său cu Gaz Metan Mediaş, el menţionând că echipa va fi condusă de pe bancă la meciul cu Dinamo de Marin Dună, care a făcut parte din staful său.

„Rămânerea mea acolo nu mai conta, nu mai avea niciun rost. Nu mai puteam să ajut cu absolut nimic. Nu mai puteam ajuta. Rezilierea a fost făcută acum, în jurul prânzului, după antrenament. Marin Dună şi Alex Petcu, preparatorul fizic, sunt în autocar şi vor fi pe bancă. A fost rezilierea pe cale amiabilă. Am renunţat la bani. Am primit nişte bani, dar am şi renunţat. Nu cu lacrimi a fost despărţirea, dar a fost emoţionant. Deocamdată am nevoie de o săptămână-două să mă liniştesc puţin”, a spus Poenaru la Digi Sport

Ilie Poenaru a avut astăzi o discuţie cu conducerea clubului Gaz Metan Mediaş, la capătul căreia declarase că va părăsi gruparea ardeleană.

Clubul Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare, iar opt jucători şi-au reziliat contractele. Trei dintre aceştia, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura, au semnat cu Dinamo, rivală a medieşenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc, vineri, de la ora 19.55, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.