Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINEA ZILEI Cum a apărut Dragnea în fața femeilor din PSD: O spun cu inima deschisă și îmi asum: mie îmi plac femeile. Nicio femeie din PSD nu m-a înșelat

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea

La Mamaia are loc, în aceste zile, lucrările Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD). Liviu Dragnea s-a prezentat în fața femeilor din PSD îmbrăcat în ie.

Șeful PSD a punctat nu doar la capitolul imagine, ci și la discurs. A smuls ropote de apaluze, dar și hohote de râs.

Citește și: Cum a investit Gigi Becali milioanele de euro câștigate în sezonul actual al cupelor europene

”O spun cu inima deschisă și îmi asum: mie îmi plac femeile. Nicio femeie din PSD nu m-a înșelat. Nu mi-a înșelat așteptările, vreau să spun. Femeile în care am investit încredere, eu și PSD, nu ne-au dezamăgit. În PSD, femeile sunt foarte bine reprezentate, unii spun că prea mult. Avem femei foarte bune în PSD, ministri femeie foarte bune și s-ar putea să mai avem nevoie de femei în Guvern. Așa simt eu că ar trebui. Avem multe femei care ne susțin. Mulțumită vouă PSD arată mult mai bine. Vă mulțumesc pentru că existați și rămâneți în buchetul nostru de flori, în buchetul nostru de trandafiri. Rovana Plumb și Sevil Shhaideh ne bucurăm de ele, una e mai bună decât alta, dar nu spun care e mai bună.”, le-a spus Liviu Dragnea femeilor din PSD.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la Guvern! Ce s-a descoperit

Dragnea a avut un motiv pentru a purta ia. El a ținut discursul în fața femeilor din partid după vernisajul expoziţiei de pictură "Floare de rouă" - a artistului Paul Surugiu (Fuego) şi după prezentarea unei expoziţii de costume populare din cele opt zone etnografice ale României.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.