Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE lângă casa groazei din Caracal - O femeie a leșinat și polițiștii i-au sărit în ajutor/VIDEO

Foto observator.tv
femeie lesinata casa groazei caracal

Momente dramatice la Caracal, lângă casa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal care ar fi ucis două fete dispărute la distanţă de 3 luni una de cealaltă, anunță observator.tv.

Zeci de oameni s-au strâns, astăzi, în faţa locuinţei lui Gheorghe Dincă, acolo unde poliţiştii şi procurorii au descins încă de dimineaţă în cazul celor două fete dispărute la Caracal.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au "identificat mai multe rămăşiţe ce par a fi de natură umană", care au fost preluate de un medic legist pentru a face o expertiză.

Citește și: DOLIU în PSD - Unul din cei mai INFLUENȚI foști LIDERI s-a stins din viață

"În butoiul în care au fost găsite aceste rămăşiţe au fost identificate şi bijuterii, respectiv inele, ce par a fi ale fetei dispărute la data de 24 (Alexandra Măceşanu n.r.), dispariţie sesizată pe data de 25. În urma acestor verificări, bărbatul a fost identificat, se află în prezent în custodia noastră şi este audiat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan.

Zona este înţesată cu poliţişti şi procurori. În plus, zeci de localnici s-au strâns în faţa casei presupusului criminal, şocaţi de ce grozăvia care a avut loc la câţiva metri de casele lor.

O femeie răpusă de emoţie, s-a prăbuşit la pământ, în ajutorul ei sărind mai mulţi poliţişti, dar şi alţi oameni aflaţi la locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.