Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cu accidentul mortal comis de actrița Monica Odagiu: Ce au descoperit anchetatorii / Video

antena3
accident monica odagiu

Actriţa Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de aceasta a lovit un bărbat în vârstă de 33 de ani. Din păcate, bărbatul lovit de mașina condusă de actriță a murit.

Polițiștii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și investighează cum s-a produs accidentul mortal. Potrivit unor surse România TV, tânărul în vârstă de 33 de ani era băut și fusese dat afară de la serviciu. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

Accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu a avut loc duminică după-amiaza în centrul Capitalei

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

După accident, actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Vezi și: Prima reacție a actriței Monica Odagiu, după accidentul în care a fost implicată: ‘Nu am mai avut ce să fac, decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.