Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cu o toaletă cu 3 WC-uri într-un spital din Cluj, publicate de deputatul Emanuel Ungureanu

Deputatul USR Emanuel Ungureanu publică pe Facebook imagini din Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, unde toaleta pentru femei are 3 WC-uri alăturate.

„INCREDIBIL! Spitalul de Boli Psihice Borșa, județul Cluj, etajul 1, Toaleta pentru Femei! Nou în România! Toaletă cu 3 WC-uri în aceeași baie! Poftiți la baie, vă rugăm! Se poate face (...) în grup, poftiți, nu fiți timizi!”, scrie pe Facebook deputatul Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, „băile infecte” sunt amplasate într-o unitate sanitară acreditată de Autoritatea Națională pentru Managementul Calității în Sănătate(A.N.M.C.S).

Citește și: VIDEO Primul trailer al ultimului film din seria James Bond. Când apare în cinematografe

„Cine conduce această instituție? Vasile Cepoi, un cameleon politic care a făcut din ANMCS una dintre cele mai mari CĂPUȘE din sistemul sanitar românesc”, adaugă Ungureanu.

Acesta întreabă internauții „unde credeți că se află bomba biologică? Nu că ar avea importanță, dar pe ușa acestei grote scria ...”.

Un utilizator comentează: „Poze , video-uri ... E plin Facebook!! Dar ceva se face înafară de postări ? .....”, iar deputatul îi răspunde: „da, va anunța noul ministru al Sănătății, în câteva zile. Bolnavii vor fi scoși din acel infern!”.

„Că sunt două în plus e revoltător, dar betonul ăla de jos care practic, e focar de infecție, asta e inadmisibil!”, comentează un altul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.