Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini cumplite în Italia: 200 de sicrie au ajuns în mare după o alunecare de teren (Video/Foto)

Sky TG24
sicrie mare

Imagini cumplite în Liguria, Italia, unde o alunecare de teren a prins o parte dintr-un cimitir, iar aproximativ 200 de sicrie au ajuns în mare. Incidentul s-a petrecut în localitatea Camogli, stațiune turistică, fiind provocat, cel mai probabil, de eroziunea coastei, agravată de furtunile violente care au lovit Liguria în ultimii ani, potrivit Sky TG24.

Vezi și: Sătul de corectitudinea politică din SUA, celebrul Stevie Wonder anunță că se mută în Ghana

Cele 200 de sicrie care au ajuns în mare se aflau în cimitirul aflat pe linia de coastă a localității-stațiune, la aproximativ 50 de metri deasupra nivelului mării.

Tino Revello, consilier pentru lucrări publice din Camogli, a explicat că zona era sub observație de ceva timp și că în momentul de față se lucrează la consolidarea coastei stâncoase de sub cimitir. „Zona a fost închisă, pentru că în ultimele zile au fost auzite sunete ciudate”, a mai spus Ravello.

La locul incidentului s-au deplasat echipe de scafandri, pompieri, bărci ale Gărzii de Coastă și un elicopter al pompierilor.

10 sicrie au fost recuperate, iar echipele de intervenție au luat măsuri pentru a împiedica celelalte sicrie să ajungă în larg. De asemenea, au fost luate măsuri și pe uscat, pentru prevenirea unor accidente.

Minicipalitatea primise recent o finanțare de 500.000 de euro pentru consolidarea coastei în zona respectivă, iar în această perioadă se lucra intens la asta. Din fericire, luni, când s-a petrecut incidentul, nu muncea nimeni acolo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.