Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini de coşmar surprinse de Protecţia Consumatorului la o terasă din Eforie Sud: Incredibil ce au găsit inspectorii

Protecția Consumatorului a găsit nereguli grave pe plajele și falezele din Eforie Nord și Sud. În localurile care vând alimentele din categoria fast-food inspectorii au găsit cratițe ținute pe jos, chiuvete înfundate și murdare, dar și gogoși cumpărați de local de la „un băiat care trece pe aici”, potrivit mediafax.

Horia Constantinescu, comisar-șef CJPC Constanța, a declarat că verificările au vizat în principal zonele de faleză din Eforie Nord și Sud cu impact major asupra consumatorilor, atât ca plajă, cât și ca alimentație publică.

Citește și: Dezvăluiri despre Tudorel Toader! Studenții au decis să scoată la iveală secretele acestuia

Activitatea mai multor locații de alimentație publică a fost oprită ca prestare de servicii pentru deficiențe majore, care pun în pericol sănătatea oamenilor,.

„Din 10 locații de alimentație publică, 8 au fost oprite. Pentru plajă a fost luată măsura remedierii deficiențelor chiar în cadrul acțiunii de control, iar pentru cei pentru care nu am putut face documente, am lăsat invitații la comisariat”, a spus Horia Constantinescu.

Citește și: Codrin Ștefănescu, avertizează! ‘Sper ca regulile să nu se schimbe în timpul jocului’

În imaginile date publicității de CJPC Constanța apar cratițe pline cu mâncare, ținute pe jos, chiuvete înfundate și murdare și mizerie în general.

Într-un din locațiile în care se vindeau gogoși vânzătorul nu a putut preciza de unde se aprovizinonează: „de la un băiat de aici, care trece pe aici”.

Horia Constantinescu a spus că instituția pe care o conduce a propus Autorității Naționale a Protecției Consumatorului introducerea „cazierului contravențional”, care constată abaterile repetate la același operator.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.