Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI EMOȚIONANTE Pompierii au resuscitat un câine care a căzut într-o fântână: După 30 de minute, l-au readus la viață

pompieri caine resuscitat

Un câine care a căzut într-o fântână din localitatea Dealu, județul Giurgiu, a fost salvat, miercuri, de pompieri, care l-au resuscitat timp de 30 de minute, anunță MEDIAFAX.

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit miercuri după-amiază în localitatea Dealu, unde un câine a căzut într-o fântână cu apă, la o adâncime de aproximativ 4 metri.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

Au intervenit la acest caz pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos, care au reușit să scoată câțelul din apă, dar acesta nu mai respira.

„Au urmat minute în șir de resuscitare, cu speranța că își va reveni. După aproximativ 30 de minute, colegii noștri au reușit să îl readucă la viață. Cățelușul a deschis ochii și a putut respira din nou”, a transmis ISU Giurgiu.

Câinele a rămas în grija stăpânilor, dar, cel mai probabil, va avea nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.