Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI FABULOASE cu Dan Barna: De la cum se spală pe dinți la 'să-mi trimit moaștele prin țară' - VIDEO

Dan Barna este marele pierzător al primului tur al alegerilor prezidențiale! Liderul USR nu a scos scorul de la europarlamentare și a terminat abia pe 3 clasamentul cursei pentru Cotroceni, ratând finala în fața Vioricăi Dăncilă.

În ziua alegerilor, Dan Barna a acceptat provocarea lansată de jurnaliștii de la pressone.ro de a reliza un soi de reality-show pentru o zi cu el și soția lui, dar și cu stafful de campanie.

Citește și: Dan Barna, îndemn pentru susținătorii săi: Vom recomandata să îl voteze pe Klaus Iohannis

Barna a fost filmat la Sibiu, în casă, alături de soție și părinți, în timp ce se spală pe dinți și își dă pantofii cu cremă, în sufragerie.

Deși nu a fost văzut prin vreo biserică, Barna are, sub blatul din sticlă din bucătărie o icoană din hârtie cu Fecioara Maria și pruncul Iisus. Un flayer din campanie stă și el sub sticla spartă și acoperită cu câteva prosoape de bucătărie. De altfel, pe pereți se remarcă mai multe mici icoane, în timp ce părinții lui pun mâncarea pe masă. Se remarcă și sitele de la hota aragazului, puternic afectate de grăsime, semn că nu au mai fost curățate de ceva vreme. Există și o explicație: casa în care s-a filmat nu e a lui, ci a părinților.

Citește și: EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Un alt cadru care ne impresionează este ieșirea din curtea casei. Ca un ”adevărat domn”, Barna iese primul și își ignoră soția, care e nevoită să își țină de poartă pentru a păși pe trotuar. Deși apare cu un palton în mână, obiectul vestimentar dispare, ca prin minune, în drum spre secția de votare. Remarcăm, totuși, că a ocupat partea dinspre carosabil, pe trotuar, iar soția îi este în dreapta. Ca orice vedetă de reality-show care se respectă, Barna poartă și o lavalieră, un soi de microfon mic, pentru ca să fie bine captate vorbele sale de camerele de luat vederi. Când se întâlnește cu prietenii, liderul USR îi avertizează să vorbească frumos pentru că are 3 microfoane care captează totul.

Imaginile îl surprind și când se bucură pentru că a câștigat alegerile din Noua Zeelandă. ”Haka is coming!”, spune, fericit, prezidențiabilul USR, neștiind ce dezastru îl așteaptă.

Citește și: Viorica Dăncilă: Pot sa fac lucruri bune pentru oameni

Apoi, de la Sibiu, Barna zboară, la propriu, dar cu avionul, la București, alături de soție.

”E un record istoric fără precedent în Diaspora!” a fost o parte din discursul unui candidat, la afișarea exit-pollurilor, care nu știa că a pierdut rușinos.

După ce a declarat că a bătut toată țara și diaspora, Barna a declarat că, ”de fapt, am ajuns în prea puține locuri”.

Citește și: Ludovic Orban a făcut un anunț important despre salariul minim:’Evident va fi o creștere’

”Mi-aș reproșa, dar nu știu ce puteam să fac. Să îmi trimit moaștele prin țară?!”, a zis Barna când afla rezultatele.

Materialul publicat de sursa citată se încheie cu cadre în care liderii alianței sunt surprinși într-o liniște mormântală, după ce se știa rezultatul.

Citește și: Veste proastă pentru soțul Olguței Vasilescu- Decizia luată de instanță .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.