Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini groaznice: O turmă de vaci a murit din cauza gerului

observator.tv
turma moarta

Imagini îngrozitoare în Valea Fizeșului, unde mai multe vaci şi-au găsit un sfârşit crunt, îngheţate în apa rece ca gheaţa. Gerul nemilos le-a prins adăpându-se. Animalele au murit acolo, pe loc, prinse ca într-o menghină de pojghiţa de gheaţă, care se întărea cu fiecare secundă.Nu le-a văzut nimeni în mijlocul văii, deşi zona este circulată. Nu intens, dar trec oameni pe acolo. Unele animale, în disperarea lor să iasă, au înaintat în râul îngheţat, spre pieire. Astfel, natura şi-a cerut tributul, frigul pictând o imagine macabră cu cadavre de animale blocate în diferite ipostaze.

Vacile sunt acolo de mai multe zile, spune o femeie, citată de presa locală, care a făcut apel la autorități, însă fără niciun rezultat până acum. “De două zile sun la Protecția Animalelor, sa vină să vadă ce grozăvii se întâmplă aici, dar nu răspunde nimeni la telefon”, spune femeia, care aruncă vina pe un proprietar de vaci din zonă. Acesta este acuzat că nu are grijă de animalele sale, care pasc chiar în acea zonă, conform observator.tv.

Primarul comunei Mintiu Gherlii, Dumitru Oltean, a declarat că a fost sesizat de câțiva localnici despre această situație și a trimis imediat la fața locului reprezentanți ai Poliției Locale pentru a investiga cazul. Edilul mai spune că a transmis proprietarului de vaci din zonă să-și scoată animalele din apa înghețată, însă acesta refuză să facă acest lucru, spunând că vacile nu sunt ale lui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.