Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI HALUCINANTE într-o biserică: Preotul a băgat doi tineri și o fată într-un cosciug și i-a pus să jure să nu au întreținut relații intime

Un preot pensionar din Huedin a fost oprit de a mai face slujbe după ce a oficiat un ritual de jurământ, în biserică, pentru mai mulţi membri ai comunităţii rome.

În imagini pot fi văzuţi câţiva bărbaţi din comunitatea romă care aşează în biserică un sicriu, în timp ce alţii filmează ceea ce se întâmplă. Ulterior, unul dintre tineri se întinde în sicriu, iar ceilalţi îi explică preotului ce trebuie să jure acesta, mai exact că nu a avut o relaţie cu nora unuia dintre ei.

Citește și: Orban lansează acuze către PSD: ‘Respingerea OUG 1/2020 în Parlament înseamnă aruncarea în aer a bugetului’

”Dacă mint să mă topesc ca lumânarea care arde în mâna mea”, a spus unul dintre romi. De asemenea, și femeia incriminată că ar fi întreținut relații sexuale cu alți bărbați a jurat la fel, din sicriu, că nu și-a înșelat soțul.

În filmare se vede cum, la începutul oficierii slujbei de jurăminte, preotul cere să îi fie dați bani conform unei înțelegeri anterioare.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

După terminarea pregătirilor, preotul începe să citească rugăciuni, iar apoi îl pune pe tânăr să repete după el, până la un punct, jurământul.

La un moment dat, după ce o tânără și un alt tânăr este pus să jure, ceilalţi încep să se certe despre ce trebuie făcut jurământul. ”Jur că n-am f****-o”, rostește unul dintre bărbați în sfânta biserică.

Citește și: Dana Budeanu aruncă bomba: Cine e ministrul PSD care ar urma să fie luat de DNA, după Sorina Pintea

După ce filmarea a fost făcută publică, Mitropolia Clujului a decis ca preotul pensionar Ioan Tonca să fie oprit de la "săvârşirea lucrărilor sfinte". De asemenea, el va fi cercetat disciplinar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.