Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini incendiare cu o judecătoare din Columbia: show de striptease în Palatul de Justiție - Nu e la prima abatere / VIDEO

judecator justitie

Imagini incendiare cu o judecătoare din Columbia: show de striptease în Palatul de Justiție - Nu e la prima abatere

Un nou scandal o are drept protagonistă pe Vivian Polanía, o judecătoare din Columbia. În urmă cu ceva timp, ea a ajuns în centrul atenției mass-media, din cauza unei apariții controversate. În timpul unei audieri, femeia a apărut semi-dezbrăcată, fumând o țigară și stând întinsă pe pat.

Incidentul a avut loc în luna noiembrie a anului trecut și a generat numeroase critici, dat fiind comportamentul său neobișnuit într-un cadru judiciar, notează publicația Canal 1, informează adevarul.ro.

O nouă apariție șocantă

Acum, judecătoarea a reușit să atragă din nou atenția, printr-un videoclip devenit viral.

Potrivit rapoartelor, acesta ar fi fost filmat în sala de spectacole a Palatului de Justiție din Cúcuta și pare a fi legat de sărbătorirea Zilei Iubirii și Prieteniei.

În imagini, Polanía este îmbrăcată sumar. Poartă o rochie scurtă, mulată și cu un decolteu generos. Ea stă pe scaun și primește un dans senzual de la un bărbat la bustul gol, care poartă un șorț. Pe fundal s-a auzit piesa Virtual Diva de Don Omar. Lucrurile par să se încingă, atunci când și ea, la rândul ei, începe să îl atingă într-un mod explicit.

Un alt fragment al videoclipului îl arată pe bărbat oferindu-i judecătoarei un desert în formă de organ reproducător masculin și stropindu-o cu lapte condensat. Judecătoarea începe să savureze desertul și râde, la fel ca unii dintre colegii ei care au participat la sărbătoare. Cel puțin alți 30 de oficiali ai Palatului au fost martori la activitate, conform El Colombiano.

Potrivit unor surse, dansatorul este angajat al unui magazin local care vinde vafe sub formă de organe reproducătoare și se speculează că a fost angajat de Polanía și de unii dintre colegii săi pentru a se distra.

În urma apariției acestor videoclipuri, atât președinția Consiliului Secțional al Magistraturii din Norte de Santander, cât și Direcția Secțională de Administrare Judiciară din Cúcuta au emis o declarație, la data de 18 septembrie 2023, în care și-au exprimat îngrijorarea cu privire la utilizarea necorespunzătoare a spatiilor publice din Palatul de Justitie. Totodată, femeia s-a ales cu o anchetă disciplinară.

La rândul său, într-un interviu acordat W Radio, Polonía s-a apărat împotriva criticilor.

„Am fost invitați la o petrecere de Ziua Iubirii și a Prieteniei. Fiecare judecător trebuia să-și facă o intrare plină de viață. Nu a fost o scenă sexuală, am vrut doar să ne bucurăm. Activitățile în afara programului nu compromit demnitatea justiției”, a susținut ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.