Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE, chiar de Paște! Primărița de la PSD a sărit la bătaie, după un incendiu: Jandarmii au intervenit de urgență

scandal primarita iasi Aurica Cobuz

Imagini de groază au fost surprinse în prima zi de Paște în județul Iași. În localitatea Glodenii Gândului din comuna Țibănești a avut loc un incident șocant între primar și mai mulți cetățeni din zonă. În urma unui incendiu violent, o locuință din sat a luat foc, iar oamenii au chemat de urgență autoritățile. Printre cei care au ajuns la față locului s-a aflat și Aurica Cobuz, primarul PSD al comunei ieșene, anunță bzi.ro.

Până la apariția pompierilor, oamenii au încercat ei să stingă focul. Cu toate acestea, situația a degenerat.

Citește și: Mircia Gutău, primarul din Râmnicu Vâlcea, cercetat penal de politie: ‘Am făcut un lucru formidabil’

Scandalul a plecat însă de la intervenția târzie a pompierilor voluntari din comună Țibănești. Deși incendiul a izbucnit după ora 19.00, cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comună au ajuns după mai bine de o ora. Asta a inflamat foarte mult spiritele celor din jur, iar oamenii i-au bătut obrazul primarului Aurica Cobuz.

Pentru că situația a degenerat, iar lumea îi reproșa faptul că nu are grijă de comună, Aurica Cobuz a devenit recalcitrantă. Între ea și un localnic a avut loc un schimb dur de replici, primarul punându-i mâna în gât și îmbrâncindu-l pe bărbat.

La față locului a ajuns și un echipaj al Jandarmeriei, forțele de ordine fiind nevoite să o calmeze pe Aurica Cobuz și să ia măsuri.

Citește și: Gestul impresionant făcut de un preot pentru comunitatea sa

Nu este pentru prima oară când primarul din comună Țibănești are astfel de ieșiri față de oamenii din localitatea pe care o păstorește. Lumea din comună a ajuns să fie tot mai nemulțumită de activitatea acesteia, iar incidentul de aseară stă mărturie pentru modul cum a ajuns această să fie percepută de localnici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.