Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI INCREDIBILE cu cel mai bogat român: Alături de soție, în papuci, tricou și pantaloni scurți, pe o terasă din București

exquis.ro
Daniel Dines

Daniel Dineș este cel mai bogat român, averea sa depășindu-o pe cea a lui Ion Țiriac. Miliardarul de 48 de ani, născut la Onești, deține UiPath, firma fondată, în România, în 2005, de el și Marius Tîrcă, și care are în baza de clienți CIA, US Navy, McDonalds, Duracell şi Swiss Re.

Miliardarul a fost fotografiat de reporterii EXQUIS.RO și așa s-a aflat că miliardarul nu doar că nu umblă cu armata de bodyguarzi după el, ba mai mult, nici nu nu se înființează cu limuzină la scară și cu șofer și nu se etalează în toată splendoarea zerourilor de pe card.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

Daniel Dineș și-a făcut apariția într-un local din inima Dorobanțiului, dar nu cele cu vitrină unde stau băieții de oraș. Îmbrăcat lejer în short colorat, bluză sport, simplă și în papuci, cel mai bogat român a intrat în cochetul și discretul bistro, la terasă, s-a așezat la o masă și a comandat cafea și omletă, la prânz.

Surpriza la fel de mare a celor care l-au recunoscut a fost și femeia care-l însoțea. Doamna care l-a acompaniat pe Dineș la masă era nimeni alta decât…soția. Adică femeia despre care tabloidele scriu că ar fi la a treia tentativă de a divorța de miliardar. Alexandra și Daniel abia dacă au schimbat câteva vorbe, fiecare fiind ocupat cu telefonul.

Citește și: O nouă ieșire dură a elevei care a refuzat bani de la Guvernul Orban: Guvernul meu, îmi aduci aminte de cum Ceaușescu hărțuia părinții rămași în țară atunci când copiii reușeau să fugă de sistem

El a avut probabil treabă și a tot deschis mailuri, pentru că n-a zâmbit nicio clipă și a părut non-stop încruntat și concentrat, iar ea ar fi admirat ceva rochițe pe site-uri de specialitate.

Citește mai multe AICI .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.