Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini incredibile cu Ianis Hagi pe teren: Antrenorul lui a ordonat echipei sale să își lase adversarii să marcheze

thescottishsun.co.uk
ianis hagi

Michael Beale, antrenorul lui Ianis Hagi la Rangers, a ordonat echipei sale să își lase adversarii să marcheze, după ce aceștia reușiseră un gol controversat. Ianis Hagi a fost titular pentru prima dată în acest sezon și a fost schimbat la pauză.

Managerul echipei Rangers, Michael Beale, a ordonat echipei sale să îi lase pe adversarii de la echipa Patrick Thistle să marcheze după ce Rangers a trecut în avantaj cu un gol controversat.

În minutul 71, la scorul de 1-1, Malik Tillman, jucătorul lui Rangers, a căzut accidentat, coechipierii săi trimițând mingea în afara terenului. Holt, jucătorul celor de la Patrick Thistle, a intenționat să trimită mingea înapoi la adversari, într-un gest de fair play, după reluarea jocului. În acel moment, Tillman, a intrat în teren de pe margine, i-a furat mingea și a marcat, aducând pe Rangers în avantaj.

Jucătorii lui Thistle și-au arătat nemulțumirea pentru lipsa de fair play a lui Tillman, protestând vehement.

După ce spiritele s-au liniștit, antrenorul lui Rangers, Michael Beale, le-a indicat jucătorilor săi să lase echipa adversă să marcheze imediat golul egalizator.

Scott Tiffoney a fost lăsat să ajungă liber spre poartă. Portarul Allan McGregor, ușor nemulțumit de solicitarea antrenorului său, a încercat să pareze execuția, dar în cele din urmă scorul a devenit 2-2.

Fanii s-au grăbit să îl laude pe Beale pe rețelele de socializare.

În cele din urmă, Rangers a învins cu un gol marcat în minutul 86 de James Sands, obținând calificarea în runda următoare.

Ianis Hagi a fot titularizat pentru prima dată după revenirea sa la echipă, dar a fost înlocuit la pauză de Ryan Kent, fără să își fi pus amprenta pe joc.

În campionat, Rangers e pe locul doi, la 9 puncte în urma liderului Celtic, după 25 de etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.