Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE cu Neymar! A început să plângă când a vorbit despre Messi: 'A spus: 'Vino aici, sunt aici să te ajut' - VIDEO

www.digisport.ro
Neymar Messi

Atacantul brazilian Neymar nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul unui interviu oferit celor de la GloboTV. Întrebat de fostul coleg de la Barcelona, Lionel Messi, actualul jucător al echipei PSG s-a emoționat și a început să plângă.

"Sincer, este dificil, foarte dificil pentru mine să vorbesc despre Messi, pentru că pentru mine a fost extrem de special în perioada când am fost la Barcelona. Spun acest lucru la toată lumea, scrie mediafax.ro.

Citește și: Kaufland majorează salariile angajaților! Totul se întâmplă de la 1 martie

În momentul când aveam cea mai mare nevoie de sprijin, cel mai bun jucător din lume a venit și mi-a oferit mâna lui. A spus: ''Vino aici, sunt aici să te ajut'", a povestit Neymar, despre experiența trăită alături de Messi în vestiarul blaugrana.

Neymar a ajuns în anul 2013, la vârsta de 21 de ani, pe Nou Camp, de la formația din Brazilia, Santos, și a fost rapid luat sub "aripa" lui Messi.

Citește și: Este oficial! Programul Prima casă continuă și în acest an

"Mi-a spus că nu trebuie să fiu timid, să nu îmi fie teamă de el și de nimeni de la club și mi-a spus că, mai presus de toate, important este să fiu", a mai povestit Neymar, despre prima întâlnire cu Messi, după ce a ajuns la Barcelona.

Brazilianul a ales să se despartă totuși de campioana Spaniei. Și-a plătit o clauză de reziliere record, de 222 de milioane de euro, și a semnat cu PSG, în vara anului 2017.

Citește și: Robert Turcescu a izbucnit în emisiunea lui Rareș Bogdan: ‘Nu vi se pare că e de noaptea minții?’

În tricoul blaugrana, Neymar a marcat 105 goluri și a evoluat în 186 de meciuri.

Atacantul a vorbit și despre accidentarea suferită la același picior, accidentare care în sezonul trecut l-a ținut departe de meciurile din campionatul Franței:

"Mi-a luat mai mult anul acesta să accept că m-am accidentat iar, am stat două zile în casă și am plâns, am fost foarte trist", a adăugat el.

Citește și: Kaufland majorează salariile angajaților! Totul se întâmplă de la 1 martie .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.