Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE cu Viorica Dăncilă la Bruxelles - Cum fuge premierul de întrebările jurnaliștilor străini / VIDEO

facebook.com
Dancila european PE

Imagini incredibile cu premierul Viorica Dăncilă în Parlamentul European! Viorica Dăncilă, aflată la Bruxelles, a ignorat pur și simplu presa străină după întâlnirea cu membrii Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor.

„Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre referendumul pentru căsătoria dintre homosexuali? Doamna prim-ministru, ce reacție aveți?”, a întrebat-o un jurnalist Euronews. Momentul poate fi vizionat la minutul 6.

Şeful Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării spulberă un mit: Referendumul pentru căsătorie NU afectează familiile monoparentale

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări, timp în care a fost flancată de bodyguarzi. Alături de ea și de ministrul Tudorel Toader s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.