Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ÎNFIORĂTOARE, accident MORTAL! Doi copii și mătușa lor au fost SPULBERAȚI, pe trotuar: A fost chemat elicopterul SMURD

UPDATE

Vârstnica accidentată pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod, a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Braşov, unde a fost transportată, a informat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marius Leonte.

De asemenea, băiatul de 7 ani, şi el rănit în accident, este în continuare, internat pe secţia de Terapie Intensivă a SCJU.

O fetiţă de 8 ani a decedat şi un băieţel de 7 ani şi bunica lor au ajuns la spital, după ce au fost accidentaţi de o autoutilitară, pe un drum judeţean, în localitatea braşoveană Bod.

Conform ISU Braşov, la sosirea echipajelor medicale, două ale SMURD şi unul al SAJ, fetiţa de 8 ani era inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

Femeia, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, unul toracic şi o fractură la un picior, iar băieţelul de 7 ani, care are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii la membre, au fost găsiţi conştienţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Deşi, iniţial, fusese alertat elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, în cele din urmă nu a fost necesară intervenţia acestuia.

Conform sursei citate, din primele informaţii, se pare că femeia, împreună cu cei doi nepoţi, încercase să treacă strada, moment în care au fost surprinşi de autoutilitară.

Potrivit IPJ Braşov, şoferul acesteia, un bărbat în vârstă de 69 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului, a mai precizat sursa citată.

UPDATE

Femeia accidentată este bunica, nu mătușa copiiilor. Șoferul vinovat a declarat că a pierdut controlul volanului în încercarea de a evita un grup de elevi care ar fi traversat strada neregulamentar.

UPDATE

„Un bărbat în vârstă de 69 ani care conducea o autoutilitară pe DJ 112A a accidentat trei persoane (doi minori și o persoană de sex feminin). Medicii aflați la fata locului au declarat decesul unei fetițe în vârstă de 8 ani. Celelalte două victime au fost transportate la spital”, au anunțat polițiștii brașoveni.

Potrivit acestora, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă

Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială

Trei persoane, printre care și doi copii, au fost spulberate, luni, într-un accident produs pe DJ 112A, pe raza localității Bod, județul Brașov. La fața locului intervin mai multe ambulanțe și a fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Brașov, accidentul a avut loc luni pe DJ 112A, pe raza localității Bod.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

Reprezentanții ISU Brașov susțin că, în urma accidentului, trei persoane, o femeie de 60 de ani și doi copii, unul de 4 și unul de 8 ani, au fost rănite, fiind inconștiente în momentul sosirii echipajelor. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO este vorba despre doi frați și mătușa lor, care au fost spulberați, de pe trotuar, de o mașină. Din nefericire, unul dintre copii, fetița de 8 ani, a murit.

La fața locului au fost trimise două echipaje SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar a fost alertat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

Citește și: EXCLUSIV Unde lucrează soția șefului de Poliție care ar fi amenințat-o pe mama Luizei: E procuror .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.