Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI NECENZURATE cu o femeie DEZBRĂCATĂ și președintele Cehiei, alături de soția sa: 'Zeman, târfa lui Putin' / VIDEO

O tânără la bustul gol l-a interpelat vineri după-amiază pe preşedintele la final de mandat Milos Zeman, care se pregătea să voteze la scrutinul prezidenţial, şi a strigat 'Zeman, târfa lui Putin', relatează AFP şi Reuters.

IMPORTANT - ANUNȚ PENTRU TOȚI CITITORII

Îmbrăcată doar cu o pereche de blugi, femeia a ieşit dintr-un grup de reporteri la o secţie de vot din Praga şi s-a dus direct în faţa lui Zeman, care se pregătea să-şi prezinte actul de identitate în faţa comisiei electorale, scrie agerpres.ro.

Citește și: Carmen Dan, pusă la zid! Noua gafă incredibilă a ministrului Afacerilor Interne

Tânăra şi-a ridicat mâinile în aer, arătându-şi pieptul pe care era scris acelaşi slogan, fiind imediat imobilizată de gărzile de corp ale şefului statului, cunoscut pentru opiniile sale pro-ruse, pro-chineze şi anti-musulmane şi pentru comportamentul său nonconformist.

După incident, Zeman a fost escortat afară din secţia de vot situată într-o şcoală de la periferia capitalei, însă a revenit rapid, afirmând că s-a simţit "onorat" să fie atacat "de o membră a mişcării Femen, care l-a interpelat şi pe Papă".

Citește și: Evoluție uriașă! Câți bani va încasa Mihaela Buzarnescu pentru calificarea în finala turneului de la Hobart

Femen, o organizaţie feministă internaţională pornită din Ucraina, a transmis pe site-ul său că femeia se numeşte Angelina Diash şi este cetăţean ucrainean.

Veteranul de stânga în vârstă de 73 de ani încearcă să obţină un nou mandat de cinci ani. Printre ceilalţi opt candidaţi în cursă, principalul său rival este un fost preşedinte al Academiei de Ştiinţe, Jiri Drahos.

Citește și: Casa Regală îl contrazice pe Mihai Tudose: Ce decizie a luat Familia Regală, în urma avizului negativ din Guvern

Casele de pariuri din Cehia îl dădeau joi în avantaj pe Zeman în faţa lui Drahos.

Totuşi, conform unui sondaj realizat la începutul lui ianuarie, Drahos, candidat proeuropean în vârstă de 68 de ani, ar putea câştiga un al doilea tur, prevăzut la 26 şi 27 ianuarie, fiind cotat cu 48,5% din intenţiile de vot, comparativ cu 44% în cazul actualului preşedinte.

Citește și: Început de an senzațional pentru Simona Halep: Pe ce sumă uriașă va pune mâna și cine va fi noul său sponsor .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.