Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Alexei Navalnîi a fost atacat pe aeroportul Domodedovo, din Moscova / VIDEO

Liderul opoziţiei ruse şi posibil candidat la alegerile prezidenţiale, Alexei Navalnîi, a anunţat miercuri că a fost atacat cu cârnaţi pe aeroportul Domodedovo din Moscova la întoarcerea sa dintr-o călătorie în Europa, informează publicaţia The Moscow Times şi agenţia EFE.

Incidentul a avut loc după ce o tânără s-a apropiat de Navalnîi la poarta de sosiri pe aeroportul Domodedovo cerându-i să facă o fotografie, potrivit unui mesaj postat de opozantul rus pe blog-ul său, scrie agerpres.ro.

Citește și: BNR a sancționat două bănci! Una este foarte cunoscută! Cu ce au greșit băncile

''În acel moment, trei huligani au apărut din spate şi mi-au atârnat de gât nişte şiruri de cârnaţi', a declarat Navalnîi. Poliţia era în apropiere şi ''râdea'', a adăugat el.

Potrivit publicaţiei, pe media sociale circulă fotografii cu liderul opoziţiei ruse aflat în mijlocul unor cârnaţi împrăştiaţi pe jos.

Citește și: De necrezut! Instituția publică din România care nu dorește să admită că e publică

Atacul a survenit la o zi după ce avocatul fostului ministru rus al economiei, Alexei Uliukaiev, a afirmat în faţa instanţei că acesta din urma a crezut că i s-a oferit un coş cu vin şi cu cârnaţi în pachetul care ar fi conţinut de fapt o mită de două milioane de dolari pentru care a fost reţinut sub acuzaţia de corupţie. Nu este clar dacă alegerea ''armei'' în cazul atacului asupra lui Navalnîi are vreo legătură cu declaraţia avocatului lui Uliukaiev.

Navalnîi, care, în pofida unor condamnări penale, intenţionează să concureze cu Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale care vor avea loc în martie 2018 în Rusia, l-a acuzat pe preşedintele rus şi pe unul dintre adjuncţii şefului staff-ului său că au pus la cale atacul.

Citește și: Este mult? Cât a costat-o pe revista Closer pozele topless cu Kate Middleton

Cunoscutul activist anticorupţie a fost atacat de două ori în acest cu un antiseptic de un verde strălucitor, încât era aproape să-şi piardă vederea într-unul din cazuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.