Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Grav ACCIDENT soldat cu 2 morți și 3 răniți - VIDEO

www.evz.ro
politie accident

UPDATE

Două persoane - soţ şi soţie - au murit şi alte trei - doi soţi şi fiica lor - au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma accidentului de la Vârvoru de Jos, judeţul Dolj. Poliţiştii spun că bărbatul care a intrat cu maşina în copac nu avea permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, în urma accidentului de la Vârvoru de Jos două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite şi transportate la spital: două de echipaje SMURD şi una de Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

La rândul său, Poliţia Judeţeană Dolj a anunţat că persoanele care au murit erau soţ şi soţie, iar pe locurile din spate ale maşinii se aflau fratele bărbatului care era la volan, cu soţia acestuia şi fata lor minoră.

Știrea inițială

Două persoane au murit și alte trei au fost transportate în stare gravă la spitalul din Craiova, în urma accidentului produs joi, din localitatea Vârvoru de Jos, mașina în care se aflau lovind un copac, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Dolj, două dintre persoanele implicate în accidentul din Vârvoru de Jos, o femeie și un bărbat, au murit. Surse locale arată că cei doi erau soț și soție.

Alte trei persoane, respectiv o femeie, un bărbat și un copil în vârstă de 15 ani, au fost transportate în stare gravă la spital, în Craiova.

Polițiștii care fac cercetarea la fața locului au stabilit că șoferul a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea în localitatea Vârvoru de Jos și a intrat într-un copac.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.