Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE Momentul EXPLOZIEI în blocul din Lugoj / VIDEO

liveuamap.com
explozie Tripoli

Au apărut imaginile cu explozia blocului din Lugoj! Scenele filmate sunt devastatoare. Un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost rănit într-o explozie care a avut loc vineri dimineaţa într-un bloc de nefamilişti de la Lugoj, din cauza acumulării de gaze de la o butelie defectă. Acesta a suferit arsuri între 35-50% din suprafaţa corpului, fiind transportat la spital.

''În urma exploziei unei butelii a rezultat o victimă de 70 de ani, care prezentă arsuri pe 35-50% din suprafaţa corpului. Victima a fost preluată şi transportată la Spitalul Municipal Lugoj'', a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Elena Megherea.

Citește și: Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

Blocul de nefamilişti cu patru etaje are 50 de garsoniere în care locuiesc 45 de persoane. În urma exploziei au fost afectate aproximativ 10 garsoniere, situate la nivelul I al blocului, şi au fost evacuate 20 de persoane.

În urma incidentului, a fost convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Lugoj în vederea identificării spaţiilor de cazare pentru locatarii blocului afectat.

Citește și: Casa Regală face un anunț de proporții! Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un APIC, nouă subofiţeri, un maistru militar şi un ofiţer din cadrul Detaşamentului de Pompieri Lugoj, două ambulanţe SAJ şi două echipaje de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.