Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI RARE Cum și unde a fost FOTOGRAFIAT Dan Șova

Inquam Photos / Octav Ganea
dan sova Inquam Photos

Dan Șova a dispărut de pe scena politică, după ce a stat la închisoare și are câteva dosare la DNA. Însă, fostul ministru a fost surprins într-o ipostază ce nu-i face cinste. Un deputat USR îl acuză că l-a văzut pe Șova la Direcția de permise și că acesta nu ar fi stat la rând, ca toți ceilalți oameni.

Iată, mai jos, povestea relatată de deputatul USR și poza cu Șova.

”Este o zi normală de joi în care merg să-mi schimb permisul auto ce va expira în această lună. Pare destul de aerisit; semn bun îmi zic, după scandalul cu Tăriceanu, cei de la Poliție, au luat măsurile necesare pentru a fluidiza cererile.

Citește și: ASTA nu o știai! De ce este OBLIGATORIU ca morții să fie îngropați la 2 metri sub pământ

După ce plătesc taxa la un ghișeu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine și mă așez la coadă. Aveam 5 persoane în față, 2 ghișee erau funcționale. Așadar un timp de așteptare foarte mic.

Deodată surprind o scenă care îmi taie răsuflarea: un domn care presupun că e un angajat la DRCPIV, îl bagă scurt în față pe cineva venit de curând. Încerc să îmi amintesc fața teribil de cunoscută a VIP-ului, apoi dintr-o dată mă luminez: Dan Șova, chiar el!

Citește și: Sclavă a 5 bărbați, GRAVIDĂ la 11 ani, și-a câștigat dreptatea la CEDO

La ieșirea lui din cabină nu apuc să-i fac o poză înainte să-și pună foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!

Ca un veritabil jurnalist de investigație îi urmăresc afară și îl văd pe cercetatul penal mulțumindu-i cu o strângere de mână "pilei" care l-a ajutat să nu-și irosească 7 minute din viață stând la rând ca o persoană normală.

Citește și: Ce poate face Samsung Galaxy S8, cu asistent virtual

Nu știu ce concluzie să trag dar mă întreb dacă vom reuși vreodată să ne vindecăm de aceste metehne.”, e mesajul lui Cornel Zainea, deputat USR.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.