Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI REVOLTĂTOARE Cum a fost filmat un călugăr și reacția INCREDIBILĂ a Bisericii - VIDEO

calugar

Un bărbat îmbrăcat în haine de călugăr a fost filmat jucându-se la păcănele în Botoșani. Un comunicat al Arhiepicopiei Iașilor a precizat că personajul filmat, care a făcut ceva trafic pe net, nu aparține tagmei preoțești, cel puțin, din cea cunoscută. Mai mult ca sigur, spune, comunicatul remis publicității, că omul era în trecere pe acolo.

În filmare, se vede cum omul bate profesionist în butoane și are alături o halbă cu bere.

Citește și: Kanal D şi Antena 3 au fost AMENDATE de CNA: Ce au difuzat despre un călugăr, BNR și un polițist

Totuși, nu trebuie să fii avizat ca să-ți dai seama că un adevărat om al bisericii n-ar putea să compromită haina călugărească și că, mai mult ca sigur, omul circula incognito. Mai mult decât atât, că se folosește în mod abuziv de straiele călugărești.

Părintele Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Iașilor, a remis publicității un comunicat de presă în care precizează: "În legătură cu filmarea care a început să circule în spațiul public și despre care se spune că înfățișează „un preot botoșănean care joacă la păcănele", fac precizarea că personajul din înregistrarea video nu este nici preot, nici călugăr, nici din județul Botoșani, nici din alt județ al Arhiepiscopiei Iașilor. După datele pe care le avem, este doar în trecere prin zona Moldovei și, cel mai probabil, poartă în mod abuziv o îmbrăcăminte care l-ar putea asocia cu o față bisericească. Vă mulțumesc anticipat tuturor celor ce veți face cuvenita precizare".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.